hun HUN | eng ENG
E-OS Zrt. Céginformáció
Cégpolitika
Ügyfélpolitika

Ajánlatkérés

Villamos energia és földgáz szállításra vonatkozó ajánlatkérését küldje el az ugyfelszolgalat@e-os.net postafiók címre, adja meg az elérhetőségeit, és munkatársaink 24 órán
belül megkeresik Önt.

Versenyképes kondíciókkal és személyes kapcsolat- tartással kívánjuk megalapozni
kölcsönösen sikeres együttmûködési
megállapodásainkat.
Forduljon hozzánk
bizalommal! hullam


ÜGYFÉLPOLITIKA

Energiát adunk a sikerhez

Ügyfeleink számára megbízható, versenyképes áru megoldásokat kínálunk a villamos energia-, és földgázszolgáltatás tekintetében.

Magunkat ügyfeleink partnerének, tanácsadójának tekintve első számú törekvésünk, hogy fogyasztóinkat - saját tapasztalatainkkal is - segítsük sikereik elérésében.
Aktívan hozzájárulunk ügyfeleink energiaköltségeinek optimalizálásához, ezáltal versenyképességük növeléséhez, elvárásaiknak megfelelő, rugalmas kereskedelmi konstrukciókat és elszámolási formákat biztosítunk.

Az egyedi igényeket is igyekszünk kielégíteni személyre szabott megoldásokkal és folyamatos, magas szintű személyes kapcsolattartással.

Cím: 1239 Budapest, Haraszti út 44.
Tel.: +36 1 286 0322
(Munkanap: 8-16 óráig)


Minőségpolitikájának elérése érdekében az E-OS Zrt. 2008-ban kialakította az ISO 9001:2008 (MSZ EN ISO 9001:2009) szabványnak megfelelõ minõségirányítási rendszerét is, mely nemcsak eddigi szolgáltatási minõségét fémjelzi, hanem jövõbeni fejlõdést és változatlan vevõközpontúságot is hivatott biztosítani.
iso